El-installationer

El-installationer

Vi har hos Dahls El Teknik en bred viden indenfor el-installationer, vi servicerer alle typer af el-installationer store som små. Uanset om det er privatboliger, kontor, butikker, erhvervslejemål og mindre industier. Alt dette gør vi både i nye projekter og i eksisterende installationer.

Vi tilbyder alt indenfor følgende:

-El-installationer
-Belysning
-Intelligente løsninger
-Kraft
-Data
-Industriinstallationer
-Energioptimeringer

El-installationer

Belysning

Hos Dahls El Teknik sætter vi stor pris på at levere en belysning, som specificeret til kundens behov eller ønske. Vi kan leverer alt indenfor belysning til privat og erhverv som f.eks. butikker, skoler, værksted og kontor. Kontakt os hvis du mangler rådgivning indenfor belysning og vi finder en løsning der passer netop dine behov.

Vi bestræber os på at kunne levere et produkt der er af højt kvalitet og med god garanti på produkterne.

Da udendørs belysningen ved vestkysten kan være en udfording at finde noget der kan holde til salt indholdet i luften. Vi har derfor fundet samarbejdes partner der kan levere udendørsbelysning der kan yde optil 10 års korrosion garanti. Så hvis din udendørs belysning trænger til forandring der holder så kontakt Dahls El Teknik.

Dahls El-teknik Esbjerg

Intelligente løsninger

Hos Dahls El Teknik har vi specificeret os i at lave intelligente løsninger, så hele dit hjem kan styres fra din telefon eller skærm i huset. Vi har valgt og gå i dybden med SG smart og IHC, da det er de systemer vi har bedste erfaring med.

SG Smart er et intelligente system til styring af elektriske installationer på en nem måde i din bolig.
Det kan først og fremmest bruges til at styre belysningen, men også andre elektriske installationer som el-radiator, tv, kaffemaskine osv.

  1. vågn ved at lyset tænder automatisk om morgen
  2. tænd automatisk kaffemaskinen, så kaffen er klar, når du vågner
  3. tænd lyset i udvalgte rum på én kontakt, når du kommer hjem
  4. tænd automatisk lys, når du ikke er hjemme og snyd indbrudstyven
  5. lad dit lys tænde automatisk ved solnedgang
  6. tænd for din el-radiator, inden du kommer hjem
  7. sluk alt lys med ét tryk, når du går i seng eller forlader dit hjem
    …og mange, mange flere muligheder…

SG Smart består af en række enheder, der er nemme at bruge og installere i både ny som eksisterende belysning. Enhederne og SG Smart App’en kommunikere via bluetooth og WiFi. Alle SG Smart enhederne kan nemt erstatte den eksisterende installation i din bolig, og systemet kan løbende opbygges og udbygges efter behov. SG yder 5 års garanti på alle SG Smart enheder.

El-installationer

Intelligente løsninger

IHC er et intelligente løsninger system til styring af elektriske installationer på en nem måde i din bolig.
Det kan først og fremmest bruges til at styre belysningen, men også andre elektriske installationer som gulvvarme, ventilation, alarm, røg alarm, videoovervågning, tv, kaffemaskine, osv. Her er det fantasien der sætter grænser.
Udover en stor grad af fleksibilitet, giver et IHC system også en række andre fordele, som f.eks. komfort, mulighed for energibesparelse, større sikkerhed i hjemmet.

IHC består af en række moduler der er tavle monteret, det kan installeres i både ny som eksisterende bygningerne. IHC modulerne er kablet, der kan dog også laves trådløse løsninger hvis dette ønskes.